Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Ja tez mam niestety polamany :( i chce autko doprowadzic do stanu perfekcyjnego jak kolega wyzej, co z ta szufladka za 26 zl ? jak to wyglada i czy zdaje egzamin ? no bo cena 150 zl za uchwyt na napoje to wydaje mi sie ze lekka przesada ... no ale to bmw ;]
Opublikowano

Do golfa 4 kosztuje 80-90 zł w ASO który jest naprawde solidny, lecz też sie psuje ten mechanizm wysuwania. No ale do BMW 180 ta tandeta co nawet puszka nie wchodzi?? TO przesada jest. W ogóle mi sie wydaje, że ten uchyt na napoje z przodu to dali tak na siłe. Wyglądało to pewnie tak: no i deska rozdzielcza do E39 zaprojektowana!! Ty Hans a uchwyt na napoje?? O k... damy na samym dole jakiś kawałek plastiku i bedzie dobrze :D

Puszka np 0.33 nie wejdzie w to. Kubek z Maca rownież cieżko. Jak wejdzie to zasłania cały climatronic. O ile sie nie myle w książce obsługi pojazdu jest żeby nie zasłaniać czujników climatronica w panelu a jak to możliwe chcąc postawić napoj w uchwytach??

Wizyta na stacji benzynowej - 300 zł

Zakupy w sklepie motoryzacyjnym - 1000 zł

Jazda BMW - bezcenne