Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Czy wie ktos jaki nr Boscha posiada sterownik silnika do E30 325i, mam z tym maly problem bo znalazlem dwa takie sterowniki: 0 261 200 081 i 0 261 200 173 i oba maja pasowac do tego silnika

Prosze o pomoc w ustaleniu wlasciwego :mad2:

Opublikowano
Witam

Czy wie ktos jaki nr Boscha posiada sterownik silnika do E30 325i, mam z tym maly problem bo znalazlem dwa takie sterowniki: 0 261 200 081 i 0 261 200 173 i oba maja pasowac do tego silnika

Prosze o pomoc w ustaleniu wlasciwego :mad2:

I jeden i drugi będzie pasować do 325, jeżeli tylko taki się miało przedtem w samochodzie :)

Jeżeli chodzi ci o sterownnik do twojego samochodu to zajrzyj co masz napisane na naklejce na kompie i szukaj takiego samego.

Opublikowano
Problem jest tego typu mialem silnik 2,0 i wlozylem 2,5 i odpalilem go na sterowniku od 2,0. Silnik dziala ale nie ma rewelacji mysle ze po wymianie sterownika bedzie lepiej tylko nie wiem ktory z wymienionych wczesniej kupic