Skocz do zawartości

EMULATOR STA G2-E6/1!!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
co to jest tzn wiem ze do gazu ale czy silnik moze przez niego nie odpalic na benzynie !!!
Opublikowano
Może, odłącza podawanie paliwa przez wtryski, podpięty jest w szereg bez tego nie zagada.
Opublikowano
  • Autor
Własnie takie mam objawy jaby coś odcinało mi dopływ paliwa raz zapali na 2-3 sek i zaraz gaśnie albo juz chce zagadać a coś tak jakby mu nie pozwalało a ten emulator strasznie wyrcy a chyba nie powinien :) a ja juz szukam 2 tyg i wymieniłem pompke na nowa paliwa i filtr przeczyściłem wszystko i dalej nic dopiero dzis zapomniałem wyłączyć stacyjki i słyszałem jak wyrcy zaraz patrze ile kosztuje i założe zobaczymy wielkie dzięki :modlitwa:
Opublikowano
  • Autor
Jeszcze jedno czy jak go odłącze to powinien palić na samej benzynie jak jest uszkodzony??
Opublikowano
Jak odłączysz też nie zagada.
Opublikowano
  • Autor
Czyli co zostaje kupić nowy tak ??
Opublikowano
Nie masz jakiegoś znajomego gazownika, który by pożyczył Ci na 30 min, Wtedy byś sprawdził i wiedział na 100%. Potem kupił.
Opublikowano
Raczej nie ma ciśnienia paliwa, jakby padł emulator to wcale by nie odpalał.
Opublikowano
  • Autor
Ciśnienie jest bo sprawdzałem i wymieniałem pompkę i filtr a on wcale nie pali :mad2: odpala na 2/3 sek i go zaraz dusi i to tylko reano jak postoji całą noc potem juz nawet nie chce wogule gadac. Naszczeście poszedł dzis do mechanika jutro bede wiedział co z nim jest:) zaraz sie podziele z wami co było nie tak bo mecze sie z nim juz 2 tydz dzien w dzien pozdrawiam wszystkich forumowiczów :P