Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Własnie takie mam objawy jaby coś odcinało mi dopływ paliwa raz zapali na 2-3 sek i zaraz gaśnie albo juz chce zagadać a coś tak jakby mu nie pozwalało a ten emulator strasznie wyrcy a chyba nie powinien :) a ja juz szukam 2 tyg i wymieniłem pompke na nowa paliwa i filtr przeczyściłem wszystko i dalej nic dopiero dzis zapomniałem wyłączyć stacyjki i słyszałem jak wyrcy zaraz patrze ile kosztuje i założe zobaczymy wielkie dzięki :modlitwa:
Opublikowano
Nie masz jakiegoś znajomego gazownika, który by pożyczył Ci na 30 min, Wtedy byś sprawdził i wiedział na 100%. Potem kupił.
Opublikowano
Ciśnienie jest bo sprawdzałem i wymieniałem pompkę i filtr a on wcale nie pali :mad2: odpala na 2/3 sek i go zaraz dusi i to tylko reano jak postoji całą noc potem juz nawet nie chce wogule gadac. Naszczeście poszedł dzis do mechanika jutro bede wiedział co z nim jest:) zaraz sie podziele z wami co było nie tak bo mecze sie z nim juz 2 tydz dzien w dzien pozdrawiam wszystkich forumowiczów :P