Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Hm to nie jest czasem opcja ktora jest tylko w obc ?

Nie mam kompa u siebie, tylko zwykle kasowanie na licznikach, ktore zreszta nie zawsze dziala, czasem mi sie sam zresetuje np widze nastepnego dnia, a czasem nawet jak wciskam to nie reaguje, ktos wie dlaczego?

A jak dluzej trzymam to jakie testy sie wlacza, tego jeszcze nie odkrylem? :D

On się nijak ma do OBC... To jest licznik dziennego przebiegu i nic ponadto... Spróbuj przytrzymać trochę dłużej przycisk, ale nie aż Ci się testy włączą, powinien się wyzerować... Jak jedziesz do babci na wieś, to możesz sobie sprawdzić ile masz kilometrów bez odejmowania danych z licznika przebiegu samochodu... :mrgreen:

Jedyne

http://images.spritmonitor.de/229694.png

Opublikowano
Pzrekrecasz kluczyk w pierwszą pozycję w której pojawia sie wskazanie na liczniku. Przytrzymujesz na dłuzej guzik kasowania km dziennych i zaczyna się test zegarów i sekwencja liczb o których do dziś nie wiem do czego są Smile

Ja w sumie kasuje ten licznik tylko od tankowania do tankowania, i chyba ze na jakas dluzsza trase. Nie zwracalem wczesniej uwagi na to, ale czesto sie zdarzalo ze kasowalem na zapalonym silniku lub juz w trakcie jazdy, i wtedy nie zawsze sie chcial skasowac, a wystarczy tylko raz nacisnac u mnie, nie ma potrzeby zeby dluzej chyba, chociaz zobacze jeszcze jutro. Czasami licznikowi odwalalo, i chocby nie wiem co nie dal sie wyzerowac, nie wazne ile razy przycisnalem jak dlugo itp... po jakim czasie znow dzialal, nie wiem od czego to zalezy.

O testach to 1 slysze, jakie to testy i po co?

Podesłać Ci ciekawy artykuł na ten temat??? Otrzymałem go od jednego z Kolegów z forum...

To mi tez podeslij albo zapodaj tutaj najlepiej, moze sie komus jeszcze przydac.

On się nijak ma do OBC... To jest licznik dziennego przebiegu i nic ponadto... Spróbuj przytrzymać trochę dłużej przycisk, ale nie aż Ci się testy włączą, powinien się wyzerować... Jak jedziesz do babci na wieś, to możesz sobie sprawdzić ile masz kilometrów bez odejmowania danych z licznika przebiegu samochodu...

O tym to wiem, ale o testach 1 slysze.

Pozdrawiam
Opublikowano
OKI, nie wiem tylko, czy ten Kolega, który mi przysłał artykuł nie obrazi się za dalsze rozpowszechnianie... Jak mam to zrobić to jest kilka skanów w miarę dużej rozdzielczości z magazynu...

Jedyne

Opublikowano

To chyba nie az taki powod zeby mial sie zaraz obrazic, trzeba sie dzielic :D

Spakuj winrarem czy tam winzipem i wrzuc na jakis serwis hostujacy pliki, np rapidshare.com a potem wklej linka :mrgreen:

Pozdrawiam
Opublikowano
To chyba nie az taki powod zeby mial sie zaraz obrazic, trzeba sie dzielic :D

Spakuj winrarem czy tam winzipem i wrzuc na jakis serwis hostujacy pliki, np rapidshare.com a potem wklej linka :mrgreen:

OKI, już się robi... Nie chodzi o udostępnianie, a o to, żeby nie powiedział, że on mi to przysłał, a ja się wymądrzam :mrgreen:

Jedyne