Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
Siemka powiedzcie co to może być jak skręcam w lewo to czuje w kierownicy drgania w kole lewym doradzcie :cry2: :cry2: Edytowane przez piotr23_24
Jedno serce,jedno bicie,kocham BMW ponad życie...
Opublikowano
Siemka powiedzcie co to może być jak skręcam w lewo to czuje w kierownicy drgania w kole lewym doradzcie :cry2: :cry2: :cry2:A i powiedzcie gdzie moge ten numer znajść chyba numer vin przez który w salonie o samochodzie wszystko się dowiemy

1. Może kończyć się pompa wspomagania.

2. Na tej stronie którą podałem stoi jak byk na górze: "Enter your BMW Serial Number (last 7 digits of your VIN) OR use the search options below." Czyli albo wklepać ostatnie siedem cyfr/liter z dowodu rejestracyjnego albo szukać na piechotę po modelu / roczniku itd.

3. Poprawnie jest "znaleźć" a nie "znajść".

Opublikowano
Pomóżcie mi bo ten post na górze niewiele mi pomógł ten samochód ma dopiero 12tyś kilometrów przejechane to pompa sie nie może kończyć!!!Pomocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jedno serce,jedno bicie,kocham BMW ponad życie...
Opublikowano
Pomóżcie mi bo ten post na górze niewiele mi pomógł ten samochód ma dopiero 12tyś kilometrów przejechane to pompa sie nie może kończyć!!!Pomocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Uspokój się, może weź jakieś proszki.... :duh:

....

• 1 miesiąc temu...