Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

WITAM

MAM PROBLEM Z TEL. W AUCIE BMW E39 JEST TO ORYGINALNY TELEFON MONTOWANY W PODLOKIETNIK.SPARAWA DOTYCZY FUNKCJI GLOSNOMOWIACEJ, CHODZI O TO ZE ODBIERAM ROZMOWE I DZIALA TYLKO MIKROFON MNIE SŁYSZ A JA MAM CISZE W AUCIE. SLUCHAWKA DZIALA NORMALNIE.POZDRAWIAM I DZIEKUJE

Opublikowano
a masz włączone radio? u mnie przy wyłączonym radiu też tak jest. w momencie odbierania lub wykonywania połączenia radio ścisza się, a telefon korzysta z głosników w samochodzie.
Opublikowano

witam

sprawdzalem tak i tak ,to samo calyczas CISZA.

pozdrawiam i dzieki

Opublikowano
WITAM

MAM PROBLEM Z TEL. W AUCIE BMW E39 JEST TO ORYGINALNY TELEFON MONTOWANY W PODLOKIETNIK.SPARAWA DOTYCZY FUNKCJI GLOSNOMOWIACEJ, CHODZI O TO ZE ODBIERAM ROZMOWE I DZIALA TYLKO MIKROFON MNIE SŁYSZ A JA MAM CISZE W AUCIE. SLUCHAWKA DZIALA NORMALNIE.POZDRAWIAM I DZIEKUJE

A radio masz oryginalne czy inne? Jesli nie oryginalne to muisz podłączyć zółty kabelek do instalacji i powinno wyciszac.

Bandite Motor Wagen
Opublikowano

A radio masz oryginalne czy inne? Jesli nie oryginalne to muisz podłączyć zółty kabelek do instalacji i powinno wyciszac.

Radio jest oryginalne BMW.