Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
mam takie pytanko czy włożenie motoru z m5 do e 32 wymaga jakis wielu przeróbek i czy cos prócz silnika skrzyni i hamulcow trzeba by bylo jeszcze przerabiac no nie mwie o czym takim jak zawieszenie

PAL GUME NIE DUSZE

BMW KLUB SZCZECIN

Opublikowano

Siemka,

Poza tym co wymieniles, na bank trzeba bedzie przelozyc cala elektronike i osprzet wraz ze sterownikiem,aby to mialo rece i nogi.

Jednak cos mi mowi ze jak juz zaczniesz przekladac,to wowczas wyrasna nowe kwiatki pod autkiem...ale to juz kwestia wytrwalosci.

Pozdrawiam

Kamil

Pozdrawiam

Kamil

(...)trzeba wiedziec kiedy ze sceny zejsc

NIEPOKONANYM...(...)

Opublikowano
ja jeszcze nic nie przelozylem ale tak myslalem a to ze elektronika to wiem i cale sterowanie ciekawy jestem czy most wytrzyma czy bedzie trzeba tez cos wykabinowac popytam sie mechanikow i zobaczymy

PAL GUME NIE DUSZE

BMW KLUB SZCZECIN

Opublikowano
hmmm, takie coś nie ma za bardzo sensu - lepiej kupić 750tke i ew. ja poprzerabiać. W przypadku takiej zmiany musisz wymienić silnik, osprzęt, elektronikę, skrzynie, najprawdopodobniej most, zawieszenie, hamulce. Właściwie wszystko poza wnętrzem i karoserią.
Opublikowano
w takim wypadku to najlepiej kupic rozbita m5 i bawic sie w przekladanie i chyba bedzie trzeba poszukac takiej m5

PAL GUME NIE DUSZE

BMW KLUB SZCZECIN