Skocz do zawartości

e38 740 z 1996 z silnikiem 4.4 litra

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Zastanawiam sie nad kupnem Bmw e38 740 z 1996 z silnikiem 4.4 litra z manualna skrzynia biegów lecz brakuje mi troszke informacji o tym aucie.

Czytałem juz sporo artykułów i nadal nie wiem czy w tej wersji wystepowalo elek. sterowane zawieszenie, jakie było podstawowe wyposarzenie tego autka(mam ale po niemiecku i nic nie rozumiem) i czy to dobry wybór kupic taki samochodzik????

Opublikowano

Od 96, jak i w serii 5 tak i w 7

A jeżeli chodzi o manual to niewiem czy to dobry wybór do luxusowej limuzyny jaką jest 7

W piątce jeszcze do zniesienia ale w 7 niebardzo. Wybór pozostawiam Tobie

BMW sie nie psuje
Opublikowano
tzn. niby pisze ze od 97 w tabelach, ale w tym aucie tez taki jest... moze gość przełozył czy cos, a co to skrzyni to ja jakoś wole manuala
Opublikowano
Od 96, jak i w serii 5 tak i w 7

A jeżeli chodzi o manual to niewiem czy to dobry wybór do luxusowej limuzyny jaką jest 7

W piątce jeszcze do zniesienia ale w 7 niebardzo. Wybór pozostawiam Tobie

A mi też się marzy e38 740 manual. Na razie jeszcze pośmigam e32 730, ale za kilka miechów będę się właśnie za taką (e38) rozglądał. Ciekawe jak tam sprzęgło wytrzymuje te prawie 300ps'ów ?

pozdr

Mariusz