Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
mam pytanie zgubilem klucz do swojego 525tds i nie mialem zapasu a samochod posiada immobilajzer w zwiazku z tym chcialem zapytac czy ktos orientuje sie co odcina fabryczny immo. Z tego co sie dowiedzialem na pewno odcina sterownik czy ktos sie orientuje jak moge go usunac i jak uruchomic silnik :mad2:
Opublikowano
mam pytanie zgubilem klucz do swojego 525tds i nie mialem zapasu a samochod posiada immobilajzer w zwiazku z tym chcialem zapytac czy ktos orientuje sie co odcina fabryczny immo. Z tego co sie dowiedzialem na pewno odcina sterownik czy ktos sie orientuje jak moge go usunac i jak uruchomic silnik :mad2:

takich pytan nie zadaje sie na forum :duh:

Opublikowano

Gdzie auto jest zaparkowane? Tan w razie czego jakbym znalazł jakiś klucz...

Bandite Motor Wagen
Opublikowano

Haha apropo gubienia kluczy to kiedys na nurkowaniu utopilem swój kluczyk do BMki :lol: trzeba było z Krakowa na lawecie sciągać bo zapas byl w domu :mrgreen: .

A wracając do tematu...już kiedyś pytali jak otworzyc auto bez kluczyka,wyłaczyć alarm itp.jest to kopalnia informacji ale głupich nie ma.

Może ktoś czai sie na moje auto :worried: ?

Może być każde auto,pod warunkiem że będzie to BMW...
Opublikowano

Jedyna chyba rada, to udac sie z dokumentami do ASO. Przyjdzie z BMW AG dorobiony. Pozostanie tylko zsynchronizowac pilota ze zdalnym zamkiem. Bylo o tym na forum.

Troche tylko niepewnosci, co sie stalo ze zgubionym kluczem? Czy mogl ktos zwedzic i czeka na okazje?

Pozdrawiam, ///M5

http://i228.photobucket.com/albums/ee124/areckim5/bmw_2000_m5_05.jpg