Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
panowie w jaki sposób można sprawdzic czy kat. jest dobry czy nie. bo cos mi sie wydaje ale moja bunia jest troche "przymulona" tak jakby ja cos trzymało przez chwile przy rozpedzaniu. jak to mozna sprawdzic? prosze o pomoc bo jakby co to bede zmuszony go wywalic.
Opublikowano
mozesz go wyciac i sprawdzic czy jest w srodku rosypany
"Zapytać - może oznaczać moment wstydu, ale nie zapytać i pozostać ignorantem, to wstyd na całe życie..."
Opublikowano

Po co kolega zakłada dwa takie same watki?? U góry jest już jeden założony przez kolegę dotyczący katalizatora więc nie ma sensu zakładać nowego wątku tylko trzeba ciągnąc temat w starym.

Proszę admina o usunięcie tego wątku.

Opublikowano
wez na podnosnik i postukaj...

czasami slychac... ze jest zapchany...

a inna historia...

ile masz przebiegu ?

jak powyzej 100 tys... to nawet nie masz co myslec tylko szkoda mordowac auto...

ja podchodzilem sceptycznie... ale naparwde po wycieciu autko szybciej sie zbiera ;)

tez tak mozna ,kata teoretycznie powinno sie wymieniac co 100tys wiec jak postukasz w niego i bedziesz slyszal jakies dzwonienie czy cos to pewnie juz masz zapchany

"Zapytać - może oznaczać moment wstydu, ale nie zapytać i pozostać ignorantem, to wstyd na całe życie..."