Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Powiem wam chlopaki szczerze ze nie wiem!!!!Zegar sie Właczyl po wykasowaniu inspekcji wymiany oleju!!!Teraz przy odpaleniu przez jakies 2 minuty mam zegar a potem przelancza sie na Temperature!!!!
Opublikowano

siema,

ja mam wersje bez BC i cały czas wyświetla mi zegar,

ustawienie zegara to prawa gałeczka na liczniku lewo prawo dodaje lub odejmuje minuty, jeżlei naciśniemy przełącza się z 12 na 24 h lub odwrotnie.

za cholere nie mogę włączyć wyświetlania temp. zewnętrznej

moze jest gdzies taka opcja,

w końcu sam czujnik mam w lewym nadkolu.

Opublikowano

Jezeli nie masz BC to temperature zew. mozesz sprawdzic tylko w tescie 7.2 (poszukaj na forum jak go wlaczyc bo nie chce mi sie pisac :8) ) ale nie bedziesz mial mozliwosci swobodnego przelaczania miedzy temp, spalanie, czas, 'zasieg', srednia predkosc. Te obceje tez mozesz wyswietlic w innych testach (chyba poza srednia predkoscia)

Ale jak chcesz miec wszystko pod reka i przelaczac w kazdej chwili to tylko instalacja przelacznika + codowanie w jakims zakladzie z DIS/GT1/Modic.