Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

WITAM

Panowie przepraszam ze znowu poruszam temat radia i zegarka ale znalazłem na forum pare takich pytań i odpowiedzi ale w dalszym ciągu nie wiem jak w tym cholernym radiu ustawic zegarek :mad2: !!!

I mam jeszcze drugie pytanie. Chodzi o to ze jakies [edit](

Opublikowano
godzine ustawiasz na desce rozdzielczej tym guzikiem z prawej przekrecasz go w dosc mocno w prawo lub lewo i godzina zaczyna sie ustawiac przyciskajac go mozesz zmienic czas pm na am i jak tam juz ustawisz godzine automatycznie jest ustawiona w radiu pozdr i zycze powodzenia
Opublikowano
a jakie to bmw e46? to musi byc trzeba poprzelaczac tam sie wyswietlaja temperatura ile km zostalo do przejechania i jeszcze jakies inne miedzy innymi czas
Opublikowano
E 46 z M PAKIETEM!!!Wlasnie u mnie pokazuje wyświetlacz temperaturę i kilometry nie wiem jak to zmienic bo auto kupiłem dopiero tydzień temu i nie mam o nim zielonego pojęcia!!!
Opublikowano
Lewy "przeącznik" , ten od kierunkowskazów, na samym końcu powinienen być przycisk "BC" (board computer). Nacisnij.

QUATTRO

Diesel ? No thanks....

Opublikowano

Ciekawe... Co się wyświetla jak nie ma OBC ? Godzina ? Może poniżej +3 stopni pokazuje temperaturę ?

Tak czy siak do zmiany godziny na radiu służy ten przycisk na zegarach. Prawy.

QUATTRO

Diesel ? No thanks....

Opublikowano
Jeśli masz e46 bez BC to na desce musi pokazywać ci licznik kilometrów, dzienny licznik kilometrów i godzinę, bez względu na temperaturę zewnętrzną. Zegarek na desce jest zsynchronizowany z tym na radiu i ustawia się go prawym pokrętłem na liczniku...
Opublikowano
może poprzedniemu właścicielowi zepsuła sie dżwignia i załozył dźwignie od modelu bez komputera i ustawione jest zeby wyświetlało temperature
Opublikowano
może poprzedniemu właścicielowi zepsuła sie dżwignia i załozył dźwignie od modelu bez komputera i ustawione jest zeby wyświetlało temperature

To mi wpadlo do głowy. Moim zdaniem zmiana dzwigni umożliwi obsługe kompa.

QUATTRO

Diesel ? No thanks....

Opublikowano
Powiem wam, że zgłupiałem jak to zobaczyłem :jawdrop: Chyba jedyne wytłumaczenie to faktycznie zamieniona dźwignia, tyle, że jest to trochę nie logiczne :duh: Nie jestem ekspertem od BMW, ale może faktycznie jest możliwość wyświetlania temp. zewnętrznej w aucie bez BC??? Tak trochę łyso wygląda kilkuletni samochód bez możliwości odczytania temp. i do tego jeszcze Benia! Niech się wypowie jakiś szpec, bo sam jestem bardzo ciekawy.(też nie mam BC :roll: )