Skocz do zawartości

Wymiana m10 gaźnik na m10 wrtysk. Co trzeba wymienic?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Poszedł mi grzybek od zaworu. Czeka mnie przeszczep serca w Beatce. Zastanawiam się czy kupić spowrotem gaźnikowy czy włożyć m10 na wtrysku. Tylko nie wiem co trzeba by wymienic z osprzętu oczywiście poza licznikiem? czy skrzynia pasuje? Poszukuję takze odrazu m10 gaźnik w dobrym stanie z przebiegiem <180, 190 kkm. Jesli ktoś ma proszę o kontakt.

Dzięki za pomoc. POZDRAWIAM

P.S. Szukam takze ewentualnie miejsca gdzie mógłbym wymienic gaźnikowy na wtrysk kompleksowo włącznie z elektryką. Znacie moze adres godny polecenia w woj. łódzkim najlepiej blisko Łodzi??

Opublikowano

Skrzynia podejdzie bez problemu z resztą gorzej,potrzebujesz :

zbiornik paliwa z pompą w tym modelu zewnętrzną,cały silnik z wiązką ,przepływomierz z obudową filtra,sterownik ,tyle pamiętam przelicz koszty i zastanów się czy nie lepiej zostać przy gażniku.

Opublikowano
Dziękuję. Szukam dobrego gaźnikowego, ale to jak igła w stogu siana. W ogóle znaleźć m10 na gaźniku to sztuka a co dopiero w dobrym stanie z małym przegiem to juz graniczy z cudem. Pozdrawiam