Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Czy ktoś mi powie jak wymienić żarówkę która podświetla włącznik świateł awaryjnych e36 bo nie wiem jak się zabrać do tego?? Z góry dziękuje.

Opublikowano
kwestia wyciagniecia przycisku,odpiecia wtyczki i wymiany zarowki.przycisk wyjmiesz podobnie jak radio-2 cienkie nozyki czy cos po bokach
"Zapytać - może oznaczać moment wstydu, ale nie zapytać i pozostać ignorantem, to wstyd na całe życie..."
Opublikowano
Najprosciej, najszybciej, najlepiej wyjac go od spodu dochodzac reka przez wneke na mieszek zmiany biegów. Macasz przycisk, wypychasz go do gory i.... o wyskoczyl. Teraz zdejmujesz przycisk od wtyczki, trzyma sie to na bolcach, chyba na 4. I tak, w zaleznosci od rocznika twojej BMki po odpieciu wtyczki widzisz dolna czesc zarowki i ja poprostu przekrecasz i wyjmujesz, albo druga opcja... spodniej strony zarowki nie widzisz bo jest inaczej polaczona i siedz w srodku przycisku. Wtedy musisz rozebrac przycisk. Dodam ze z ta druga wersja spotkalem sie w BMW z rocznika 94.

Sprzedam czesci do BMW E36 1.8(115KM)!!!

Kontakt: 502278481 lub pw.

Opublikowano
no wlasnie kwestia jaki rocznik,musialbys nam powiedziec
"Zapytać - może oznaczać moment wstydu, ale nie zapytać i pozostać ignorantem, to wstyd na całe życie..."
Opublikowano
to powinienes miec ta pierwsza wersje wlacznika, czyli z wymiana nie bedzie (nie powinno byc) problemu.

Sprzedam czesci do BMW E36 1.8(115KM)!!!

Kontakt: 502278481 lub pw.