Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam takich 2 komplety - 17'' i 18''. co powiedziec - prezentuja sie swietnie chyba na kazdej beemce, wzor jest ponadczasowy, a samo bmw go stosowalo przez 2 generacje 5ek i 7ek (co tez powinno ci dac nieco znac o ich jakosci).. nie znam dobrze ich oznaczen ale wystepowaly w kilku nieco rozniacych sie rantami wersjach. byly tez rozne szerokosci tej felgi, fajnie ze masz kombinacje plaskim rantem (tak mi sie najbardziej podoba) i jedna pare z szerszym tylem.

wygladaja na zadbane, jak lubisz lusterko to widze ze polerke juz masz z glowy (mnie to czeka). w polsce mozna kupic w cenach 1.5-2kpln niepolerowane o stanie nieco odbiegajacym od idealu, ale bez tragedii

Opublikowano

Ps. rozmiar is to et ?

Tak IS to dokladnie to samo co oznaczenie ET - offset.

Felgi kultowe - tak jak pisal poprzednik, wystepowaly w roznych rozmiarach i szerokosciach ale cena koncowa za nie parokrotnie jeszcze wzrosnie :mrgreen: W DE za taki komplecik jak na tych fotkach trzeba dac jakies 800EUR.

p.s. jezeli planujesz je upchac do e36 a nie masz poszerzonych nadkoli to mozesz miec problem.

PZDR

Opublikowano
w .de widzialem nawet swego czasu po 1k i prawie 2k euro, ale to drugie to juz chyba pobozne zyczenia. co prawda byly cale wypolerowane, a znalezienie kogos kto sie podejmie polerowania w calosci felg szprychowych za cene nie z kosmosu raczej graniczy z cudem :D