Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witam mam problem z ringiem bo jeden mi nie swieci i nie mam zielonego pojecia jak mam to naprawic i bardzo prosze o pomoc :lol:
Opublikowano

może coś konkretniej !!!!!!!!!

mniemam że chodzi ci o ringi od reflektorów, chyba że masz świecące ringi wokół zegarów :mrgreen:

Masz ringi z allegro?? w jakiej technologii?, czy masz wbudowane firmowo w reflektory ?? In-Pro, Depo ?

Więcej konkretów na przyszłość, wtedy może więcej osób będzie ci odpowiadało !!

Jak masz z allegro i sam montowałeś to może gdzieś Ci się kabel przetarł, albo odlutowało się połączenie ...

.
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
Następnym razem będę wiedział :) Chodzi mi o ringi zamontowane fabrycznie, ale nie są to oryginalne lampy tylko pewnie z allegro. Nie wiem tego dokładnie, bo jak kupiłem auto to już takie były. Przewody od ringów są dobre. Z tego co widzę trzeba chyba rozpołowić lampy, żeby się dostać do ringów. Czy warto zabierać się za wymianę jednego ringa (diody) ??
Opublikowano

mniemam że to lampy typu angel eyes --> porażka

nigdy ich nie rozkładałem ale obstawiam, że jak je bedziesz rozkładał to będzie bigos - kiepskie wykonanie, możesz już ich dobże nie złożyć a i po drodze coś się pewnie połamie

większość to made ich china chyba że masz depo albo in-pro wtedy się baw, a jak coś innego to możesz je uszkodzić a i tak nie wiadomo czy naprawisz

wróć do serii tak na marginesie ...

.
Opublikowano
zrob fotke LAMP dla pewnosc ale tez sadze ze masz angelsy ,bo zazwyczaj tam sie sypia ringi gdyz wykonanie jest zalosne.pseudo soczewki,pseudo ringi itd.
"Zapytać - może oznaczać moment wstydu, ale nie zapytać i pozostać ignorantem, to wstyd na całe życie..."
Opublikowano
kolego a jak podpiałes te ringi??? bo ja mam lampy firmy sonar( chinskie czy jakies tam ale wygladaja zajefajnie) i mam podłaczone mijania i drogowe a ringi niewiem gdzie podpiac wystaje mi 4 kabelki ale gdzie to podpiac??? jak bys mógł to zrób foty jak to podpiac bo kupiłem lampy z ringami a mi nie swieca bo nie podpiete:(
Opublikowano
MOJE RINGI SA PODPIETE POD KABLE OD POSTOJOWEK , JESLI MASZ DWA RINGI PRZY JEDNEJ LAMPIE TO MUSISZ TE 4 KABLE POLACZYC RAZEM ,PLUS Z PLUSEM, MINUS Z MINUSEM I W TEDY PODEPNIJ JE POD KABLE OD POSTOJOWEK I TAK SAMO Z DRUGIEJ STRONY :)