Skocz do zawartości

cos dziwnie trzeszczy przy skrecaniu kierownica-pomocy.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam. Ostatnio zauwazylem dziwne zjawisko w mojej buni chodzi oto ze nieraz od czasu do czasu, raz na simnym raz na cieplym silniku cos dziwnie trzeszczy, skrzypi jak krece kierownica, czuc to tez na kierownicy takie jakby skrzypienie co to moze byc??
Opublikowano
hmm jest rozwiazanie problemu w dziale zrob to sam :cool2: :search:
"Zapytać - może oznaczać moment wstydu, ale nie zapytać i pozostać ignorantem, to wstyd na całe życie..."
Opublikowano
hmm jest rozwiazanie problemu w dziale zrob to sam :cool2: :search:

niom oki ale pod jakim tytulem?? i co to moze byc??

Opublikowano
mo dokladnie o ten temat mi chodzilo.....

:cool2:

A żeby było śmieszniej, ja u siebie, gdy wymieniałem regulator napięcia skorzystałem z okazji i "troszkę" :norty: popsikałem wd40 i cóś jak by ustało ale sporadycznie pojawia się dalej, małe piii :duh: Na szczęście tylko sporadycznie. :roll2: Przy najbliższej okazji korzystania z kanału u kumpla dowalę od dołu jakiegoś towotu, najpewniej grafitowego. :D

Opublikowano
moze jakbys uzyl valvoline to bylo by jeszcze rzadziej gdyz na forum sie wypowiadaja ze jest lepszy od wd40
"Zapytać - może oznaczać moment wstydu, ale nie zapytać i pozostać ignorantem, to wstyd na całe życie..."
Opublikowano
moze jakbys uzyl valvoline to bylo by jeszcze rzadziej gdyz na forum sie wypowiadaja ze jest lepszy od wd40

Czemu nie :D :handshake: