Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam mam problem ze swiatlami a dokladnie z postojowka prawa i tylem prawym nie swieci mi sie jak poruszam mabetka od kierunkow to czasem dziala czy da sie ta manetke jakos rozebrac i zrobic czy treba wymienic moze ktos mial juz taki problem

dodam ze wszystkie swiatla sa tylko brak prawej postojowki i swiatla z tylu prawego

Opublikowano

u mnie na zegarach nic nie pisze nie ma bledu ale jak porusze manetka od kierunkow to czasem zalapie a czasem tylko pomruga swiatlo tylnie i postojowka

i to jest prawa strona

Opublikowano
u mnie na zegarach nic nie pisze nie ma bledu ale jak porusze manetka od kierunkow to czasem zalapie a czasem tylko pomruga swiatlo tylnie i postojowka

i to jest prawa strona

A co ma manetka kierunków do świateł postojowych ?

pozdr

Mariusz

Opublikowano

tego nie wiem, ale jak ruszam manetka to sa postojowki tzn jedna prawa ktorej normalnie nie ma

a zreszta wylacz zaplon i wyjmij kluczyk i przesun manetka w dol tak jak kierunkowskaz lub w gore tylko mocniej zapali ci sie postojowka prawa lub lewa.

wiec cos ma do tego kolego :D