Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak ostatnio obróciło mnie na zakręcie i mało nie sprzątnąłem barierki, a później przystanku zacząłem się zastanawiać czy jest możliwość zamontowania ASC w moim E36 coupe

rocznik 1995 peździernik

silnik 2,0 M52B20

mam ABS

Z czym wiązał by się montaż ASC ?

1) 4x czujniki w koła

2) okablowanie pod przycisk na konsolę

3) Jakiś system tam przy przepustnicy chyba jest

4) co jeszcze ??

Czy musze zmieniac wiązkę silnika ??

Z czym się wiąże taka wymiana ? wiem że będzie dużo zabawy, ale bawił się ktoś z was w taki montaż albo coś go odstraszyło od takiej zabawy ??

pzdr.

.
Opublikowano

Oj gra akurat chyba warta świeczki

Ja wysoko cenię swoje życie =) nie chce skończyć na drzewie albo jako fragment przystanku autobusowego

chwila nieuwagi i może być ZONK =)

.
Opublikowano

Ja wysoko cenię swoje życie =) nie chce skończyć na drzewie albo jako fragment przystanku autobusowego

Ja mam ASC i musze przyznac ze mozna sie przeliczczyc aczkolwiek w wielu przypadkach faktycznie moze pomoc w opresji.

Ale nie wiem czy nie bardziej bedzie sie oplacalo kupic auto wyp. juz w ten system niz go samemu montowac.

Probowalem znalesc na ten temat info na forum ale niestety nic nie umie znalesc a jestem pewien ze ten problem byl poruszany.

Opublikowano

Najlepsze ASC to prawa stopa i umiejętne kontrowanie

:twisted:

a zeby zalozyc ASC to jednak trzeba bedzie się nadłubac w aucie

Opublikowano

No niestety niestety

do tej pory też tak sądziłem =)

rozwaga i kontrolowanie gazu, ale jak w weekend poprzyglądałem się barierce z bliska :twisted: i zobaczyłem z przodu, samochody jadące przed chwilą za mną to zmieniłem zadanie

BMW to jest hardcore, ale chyba jestem masochistą :norty:

Kocham swoje autko :twisted2:

.
Opublikowano

Dzięki bardzo :8) z tym samym silniczkiem co twoja, tylko mi brakuje ASC =)

ale na lato będą 17" i gleba 40/30

ty zmieniałeś coś w silniku czy serie trzymasz ?

.
Opublikowano

Jak narazie seria. Chcialem wsadzic chipa ale okazalo sie ze po 96 roku sa problemy przy chipowaniu z immo :(

Na wiosne chce zmienic felgi na 16. Zawieszenia nie zmieniam bo mam m-technika i juz niestety pare razy sie o tym przekonalem :( Dodam, ze jestem zwolennikiem serii :)

Opublikowano

BMW i w serii jest Zajefajne

Pisałem na allegro do jakiegoś typka to mówił że jak mu dam nr. centralki EWS (immo) to zrobi chip tak żeby w tym immo nie przeszkadzało

chyba 100-200zł chciał

.
Opublikowano
BMW i w serii jest Zajefajne

Pisałem na allegro do jakiegoś typka to mówił że jak mu dam nr. centralki EWS (immo) to zrobi chip tak żeby w tym immo nie przeszkadzało

chyba 100-200zł chciał

a masz moze namiary na tego goscia?? Jakbys mogl to daj namiary na priv :) z góry wielkie dzieki :)