Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Mam kilka pytań:

1. Są wersje ze spryskiwaczami reflektorów. Czy można taki grill założyć normalnie i podpiąć tylko kable czy potrzebne są jakieś przeróbki?

2. W jaki sposób to działa|? Czy za którymś spryskaniem szyby płyn leci na lampy czy jest oddzielny przycisk do spryskiwaczy reflektorów?

3. Warto mieć wogóle taki bajer? Czy zawsze zachlapany jest przód od płynu

4. Czy grill na wąskie i szerokie nerki jest taki sam i zakłada się tylko takie nerki jakie się chce czy jest to są 2 różne grille. Jedne do wąskich nerek a drugie do szerokich?

Opublikowano

to zacznę od końca:

4. Czy grill na wąskie i szerokie nerki jest taki sam i zakłada się tylko takie nerki jakie się chce czy jest to są 2 różne grille. Jedne do wąskich nerek a drugie do szerokich?

to są dwa różne grille i ja masz wąskie nerki to nie wstawisz tam szerszych

spryskiwacze lamp to są raczej do xenonów bo takie są przepisy i nie wiem po co to jeśli się nie ma ich?czemu ma służyć ten bajer :?:

Prowadziłeś kiedyś BMW? To jest adrenalina, to jak narkotyk - wciąga. Jesteś królem świata i nikt ci nie podskoczy :diabel_faja:

Nowe forum BMW tylko dla serii 3

http://www.3er.pl

warto tam być!!!