Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam,przekopałem troche forum i znalazłem pare podobnych tematów i chciałem sie podpiąc pod jeden z nich zeby nie zasmiecac forum kolejnym ale nie wiem czemu nie moge tego zrobic dlatego zmuszony jestem załozyc nowy temat,problem mam taki ze od wczoraj xenony mi sie nie podnoszą,swiecą bardzo nisko,jezeli chodzi o te plastiki o których tak sie wszyscy rozpisują to mam juz pourywane od kilku miesiecy ale wszystko do wczoraj działało,wiec co mogło paśc,dodam ze to lampy przed liftem
tylko potwierdzam cos co ktos kiedys powiedzial a mianowicie:to auto naprawde zaraża!!!!!!!
Opublikowano
No koledzy czy naprawde niktomu sie to nie stało?
tylko potwierdzam cos co ktos kiedys powiedzial a mianowicie:to auto naprawde zaraża!!!!!!!
Opublikowano
Automatyczna regulacja wysokosci lamp. Było już otym na forum. Nie zahaczyłeś nigdzie czujnikiem, moze jechałes przez wysoki snieg...
Bandite Motor Wagen
Opublikowano
śniegu to w szkocji raczej nie ma moze kilka godzin na cała zime takze to odpada,a gdzie jest ten czujnik moze cos sie poodpinało?
Opublikowano
Z tego co było napisane to w okolicy któregoś wahacza przedniego. Wiem co sie dzieje ja spadnie snieg w Irlandii, kompletna dezorientacja :)
Bandite Motor Wagen
Opublikowano
Dzieki TSA55,szkoci tez nie maja pojecia o jezdzie po sniegu dlatego jezdza nawet z mniejsza predkoscia niz dozwolona,dzieki temu mamy tutaj mniej wypadków(widziałes chyba dzisiaj jak chłopaki zaszaleli bmw na śląsku...)
Opublikowano
witam myślę że przyczyną źle działających lamp są te plastiki cały środek reflektora zawieszony jest na tych plastikach jeśli miałes złamany jeden to może regulator działał ale jak rozleciał się drugi to regulacja nie działa proponuję ci zacząc od wymiany tych plastyków koszt w aso około 60 zł za 1 komplet myślę że w szkocji znajdziesz aso a wymienisz sam nic trudnego
Opublikowano
na przednim prawym wahaczu jak zdejmiesz koło znajdziesz mały moduł do którego dochodzą przewody. Jest on połączony z wachaczem cięgłem które czasami potrafi się wypiąć i oszukuje lampy że samochód jest w innym położeniu co jest powodem złego świecenia xenonów.