Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witam!!wyswietlil mi sie blad skrzyni TRANS.FAILSAFE PROG.wiem ze to cos z kompem skrzyni ale dokladnie co?MOZECIE MI WYTLUMACZYC DOKLADNIE CO I CZY TYPOWO SKRZYNIA(REMONT)CZY MOZE STEROWNIKI ALBO KOMP SKRZYNI DO WYMIANY???PROSZE O SZYBKA ODPOWIEDZ!!
moderatorzy dajcie wklejic fotke!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Opublikowano
W jakich okolicznościach się zaświecił Getribeprogram, Czy świeci cały czas czy niekiedy się pojawia np: po poślizgu kół lub gdy bateria słaba? Czy auto jedzie tylko na jednym biegu czy mimo wszysko zmienia je.
BMW sie nie psuje
Opublikowano
pokazal sie po odlaczeniu i ponownym podlaczeniu potencjometra przepustnicy i wsadzeniu nowej przeplywki.ale gdy przed chwila poszedlem ponownie zobaczyc ten blad nie bylo go juz.biegi zmienia jak chce raz do 4 a raz do 2.nie mam pojecia co z nim jest.
Opublikowano
Jest pewnie nieźle namieszane w tych sterownikach trzeba by sie podpiąć Zeby to wszystko pokasowaś i w silniku i w skrzyni. Nie tak dawno robiłem właśnie taką 730 też własnie gość coś tam na własne życzenie nagrzebał i auto dziwnie jeździło, i ponoc więcej paliło i źle przełączało biegi. Po podłączeniu było wszędzie wszyskiego, ale wystarczyło pokasować i auto śmiga jak dawniej
BMW sie nie psuje
Opublikowano
w poniedzilek jade na kompa i bede wiedzial na czym stoje.dzieki za info.pozdro z WRC!!!
Opublikowano
witam!!!dzisiaj zamienilem potencjometry przepustnicy z asc i nic zadnych zmian.co najciekawsze ze odlaczylem tez przeplywke i sie przejechalem i tez nic zadnej reakcji.chyba przeplywka walnieta,ale jutro bede wiedzial dokladnie bo jade na kompa.moze jakies sugestie.pozdro