Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Drodzy koledzy, czy jest jakaś róznica w radiach CD Business w autach przed liftem i po ? Zauważyłem ze niektóre mają napis nad pokrętłem inne pod ? Czy są róznice we wtykach, sposobie wyswietlania ?? Czym się kierować podczas zakupu na allegro ? Wybrać Alpinę, Philipsa, VDO ??

QUATTRO

Diesel ? No thanks....

Opublikowano
Wogole Kuba to ja bym zadzwonil do smorasa albo olszowca zapytal jaka maja cene na to radio ktore chcesz (moze byc nawet znośnie), jakiej jest firmy i w czym tkwi roznica :mrgreen:

Xdrive

Koder

Opublikowano
Wogole Kuba to ja bym zadzwonil do smorasa albo olszowca zapytal jaka maja cene na to radio ktore chcesz (moze byc nawet znośnie), jakiej jest firmy i w czym tkwi roznica :mrgreen:

Dziękuję Łukaszu za wyczerpujacą odpowiedź :D :norty:

QUATTRO

Diesel ? No thanks....

Opublikowano

Sprawdziłem na realoem i jest podział na : do 09/2001 i po 2001

Moze ktoś wie dlaczego ????

QUATTRO

Diesel ? No thanks....

Opublikowano
Kostka jest ta sama rozni sie tylko wejsciem antenowym,ale spokojnie mozna kupic taka przejsciowke. :cool2:
"Nie trzeba grać głośno, żeby być słyszanym" Janusz Kofta
Opublikowano
Kostka jest ta sama rozni sie tylko wejsciem antenowym,ale spokojnie mozna kupic taka przejsciowke. :cool2:

Dziekuję , dziekuję :modlitwa:

QUATTRO

Diesel ? No thanks....

Opublikowano
Drodzy koledzy, czy jest jakaś róznica w radiach CD Business w autach przed liftem i po ? Zauważyłem ze niektóre mają napis nad pokrętłem inne pod ? Czy są róznice we wtykach, sposobie wyswietlania ?? Czym się kierować podczas zakupu na allegro ? Wybrać Alpinę, Philipsa, VDO ??

Jest jeszcze Blaupunkt. W nowszych rocznikach były montowane tylko Alpine i VDO i są one nieco lepsze od Philipsa i BP (szczególnie Alpine jest lepszy). Po 9/01 jak już wspomniano zmieniono gniazdo aantenowe.

Sebastian. Dawno temu ... E34 524td.

Obecnie: E38 735iL i E46 330i SMG oraz ... Toyota Prius, Ford Probe 2.5V6 (wszystkie LPG ;) ), a także moto: Yamaha XV250 i Gilera DNA

Stronka

(Nawigacje i audio do BMW E38/39/46/53/83)

Opublikowano

Witam właśnie sprawilem sobie radyjko cd VDO z 03r , autko mam z 98r i radio kaseciaka , niestety w nowonabytym nie mam zwyklego wejscia antenowego, dzwonilem do Fusa gdzie powiedzieli ze przejsciowki niewystepuja. :(

czy ktos wie gdzie i czy wogole gdzies taka przejsciowke dostane? :?: :?: