Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
mam bmw e46 2003r 320 dizel mam problem z odpalaniem,jak przekrecam kluczyk w stacyjce nie słysze pompki paliwa i wtedy nie chce odpalic, czesto sie to zdaza,jak słysze pompke to odrazu pali ???????
Opublikowano
mam bmw e46 2003r 320 dizel mam problem z odpalaniem,jak przekrecam kluczyk w stacyjce nie załacza sie

pompka paliwa ani jej nie słysze wtedy nie chce odpalic, czesto sie to zdaza,jak słysze gdy sie załącza pompka to odrazu pali ???????nie wiem co sie dzieje,czy komputer nawala czy pompka paliwa.

Opublikowano
mam bmw e46 2003r 320 dizel mam problem z odpalaniem,jak przekrecam kluczyk w stacyjce nie załacza sie

pompka paliwa ani jej nie słysze wtedy nie chce odpalic, czesto sie to zdaza,jak słysze gdy sie załącza pompka to odrazu pali ???????nie wiem co sie dzieje,czy komputer nawala czy pompka paliwa.

ja nie slysze zadnej pompki :duh: sprawdz stacyjke :norty:

Opublikowano
mam bmw e46 2003r 320 dizel mam problem z odpalaniem,jak przekrecam kluczyk w stacyjce nie słysze pompki paliwa i wtedy nie chce odpalic, czesto sie to zdaza,jak słysze pompke to odrazu pali ???????

Hej sam sobie odpwiedziales na to pytanie, tez tak mialem w e36 318tds, diagnoza prawidlowa jak po przekreceniu nie bylo slychac pomki paliwowej w baku odpalic nie chcial, po wymianie wszystko oki

Były:

E30 324d '87

E36 325td '91

E36 318tds '96

Passat B5 1,9 TDI '97

E46 320d '00

Audi A4 1,9 TDI Multitronic '03

Mazda 6 1,8 '05

E46 320d '03