Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

pomocy!!!

musze wyjac nagrzewnice w e-46.

nie wiem jak sie do tego zabrac!

a nie chce połamac plastikow!

kazda konstruktywna podpowiedz pozwoli mi dokonczyc naprawe i w koncu wsiade do porzadnego samochodu!

dziekuje wszystkim

Opublikowano

pytanie do tematu- powiedz mi jak zrobić te 300 km? bo ja nie wiem jak sie starając wsiadam i jade i robie góra 180km :modlitwa: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

ps. jesli chodziło Ci o konie mechaniczne to pisze sie to KM, male km to kilomerty :idea:

Opublikowano

Temu panu chyba chodzi o 300KM lub jak kto woli 300PS ...

Wlasnie cos slyszalem ze we Wroclawiu powstaje projekt 330d E46 Touring 204KM@ 300KM .... miloby bylo jakby opis pojawil sie tutaj ;-) .

pozdr.

Piotrek

Wykonuje blasting (czyszczenie kanałów dolotowych) - N54, N55 , diesle N47 i N57.[/size]
Opublikowano
pomocy!!!

musze wyjac nagrzewnice w e-46.

nie wiem jak sie do tego zabrac!

a nie chce połamac plastikow!

kazda konstruktywna podpowiedz pozwoli mi dokonczyc naprawe i w koncu wsiade do porzadnego samochodu!

dziekuje wszystkim

zobacz tu...http://bmwfans.info/original/..moze to ci cos pomoze :duh:

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
Witaj Greg od pewnego czasu jestem posiadaczem 330d bardzo podoba mi sie ta maszynka. Silniczek pracuje bez zarzutu chociarz ma juz przejechane 190000. Ten odglos 6 cylinderkow ach po prostu poezja. Mam pytanko czy mozesz podac mi kilka sposobow na podniesienie mocy. pisales juz kiedys o zaslepieniu zaworu spalin czy wystarczy jak zaslepie wezyk podcisnieniowy.A co z tymi katalizatorami ja do tej pory namierzylem tylko 1 za turbina. czekam na odpowiedz pozdrawiam.
Opublikowano
żeby wyjąć nagrzewnice w e46 tzeba sciagnąć calą deskę rozdzielczą inaczej nie da rady