Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam mam od niedawna BMW 320 Ci E46 Sport /Coupe jestem kompletnie zielony w sprawie wymiany akumulatora jak go najlepiej wymienić tak żeby nie uszkodzić komputera ?? Prosze o POMOC
Opublikowano
Witam mam od niedawna BMW 320 Ci E46 Sport /Coupe jestem kompletnie zielony w sprawie wymiany akumulatora jak go najlepiej wymienić tak żeby nie uszkodzić komputera ?? Prosze o POMOC

odkrec pierwsze kleme -/minus/ nastepnie +/plus/...nowy podpinasz w odwrotnej kolejnosci....stacyjka wylaczona...kluczyk wyjety...to wszystko :cool2:

Opublikowano
Dokładnie tak jak napisał zbigniewst, ale ja gdy kupowałem parę latek temu podjechałem do gość, którzy sprzedają i serwisują tylko aku. Gość mi założył i podłąćzył, aby się nie pobrudził za free :D Sam to zaproponował. Także jeśli jeszcze nie masz akumulatora w domu, tylko w sklepie ;) No, to wiesz.