Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, niedawno zakupilem radio: SONY CDX-GT212 .

jakosc dzwieku lepsza niz w fabrycznej bawarii, ale jeszcze mnie to nie satysfakcjonuje...

rozmieszczenie glosnikow mam takie:

http://bmwfans.info/original/E34/tou/520i-M50/ECE/L/M/1994/03/mg-65/ill-65_0857/

czyli: 2x130mm z tylu w dachu, 2x130mm obok nog z przodu, 2x25mm - tweetery z przodu w desce.

co mozecie polecic, razem na cale naglosnienie mam 500zl

jakies modyfikacje w rozmieszczeniu, czy wstawiac w to samo miejsce(z przodu jak podglosnie to czuje drgania na nodze lewej :| )?

myslalem nad JBL, bo w zasadzie nie ma chyba lepszych glosnikow,

jesli chodzi o hertza to mi nie proponujcie, bo nie chem - koniec kropka :)

czekam na jakies propozycje(nie koniecznie musi byc jbl, byleby nie byl to hertz).

pozdrawiam !

Opublikowano
z przodu mam trójdrożne Kenwoody, na górze mocne gwizdki , tyłu nie ruszałem , bo to wanna, a radio zostawiłem , bo nie chciałem popsuć sobie wnętrza
Opublikowano

hmm myslalem, ze dostane jakas konkretniejsza odpowiedz :)

mysle ze do przodu narazie wstawie jbl gto 507c. tylu poki co nie bede ruszal...

a co do radia, to wcale nie musi psuc tobie wnetrza. kupujesz jakies malo "dresiarskie" radio ze stonowanym kolorem podswietlenia i jest git. ja kupilem niedawno radio sony takie jak napisalem wczesniej... az sam sie zdziwilem. bardzo dobrze sie komponuje w dzien jak i w nocy. jak bardzo chcesz to moge wyslac ci fotki kiedys

pozdrawiam

Opublikowano
mam oryginalne z CD, wcześniej było na kasetkę, grało tak sobie , ale jak wymieniłem 4 głośniki z Nokii na Kenwoody, to gra jak burza. W życiu nie zmieniłbym na inne radio, nawet o lepszym brzmieniu. W poprzednim aucie miałem Kenwooda 9524, model bajka, ale go nie załozyłem , sprzedałem na Allegro za 800zł / w 2007r/. Sama cena mówi jaki to był sprzęt. Ale jeszcze raz powtarzam, ja nigdy bym nie włożył do E34 nic innego jak oryginał, po prostu nie wypada i już.
Opublikowano

ano ja myslalem, ze kaseciaka masz :)

jesli mialbym CD to tez bym w zyciu nie wymienial.

chcialem sobie kupic nowe CD BMW, ale cena byla 3x wieksza niz kupilem swoje sony.

Opublikowano

faktycznie, teraz za 250zl widzialem gosc nowe sprzedaje :(

jak ja kupowalem swoje, to byly tylko te po 700-900zl

w przeszlosc sie nie cofne, a radia juz zmienial nie bede...

pozdrawiam !