Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

to zależy jaka była w konkretnych egzemplarzach montowana - np. taśma o numerze 1162111 (akurat taką mam u siebie) pasuje do różnych aut - w tym zarówno do E36 jak i E34 ... ale nie do wszystkich - wcześniej musisz to sobie sprawdzić

http://www.realoem.com/bmw/partxref.do?part=1162111&showus=on

więc jeśli taśma ma ten sam numer, to podejdzie, a jak jest inna, to pewnie da sie odstawić rzeźbę, ale IMHO szkoda zachodu

jeśli przypadkiem chodzi Ci o kierownicę, którą wystawiłem w dziale giełda, to podaj VIN swojego auta i Ci odpowiem, a jeśli nie chodzi Ci o tę kierownicę ... to też Ci odpowiem :wink:

beemki to choroba - nieuleczalna, ale za to bardzo przyjemna

miłośnik E30 ... użytkownik E46 :)

Opublikowano

w tej kierownicy masz tę samą taśmę, o której pisałem - teraz musisz sprawdzić jaka jest obecnie w E34 i jeśli jest taka sama, to pasuje (technicznie)

BTW - zanim koleżka zdejmie kierownicę i odepnie poduchę, to najpierw niech odłączy akumulator, bo mu komp wyłapie błąd poduszki

beemki to choroba - nieuleczalna, ale za to bardzo przyjemna

miłośnik E30 ... użytkownik E46 :)