Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witam mam takie pytanie czy jest możliwość zamatowania tych listewek ozdobnych wokół szyb w bmw jeżeli orginalnie ich nie było??
Opublikowano
sieman ko wiesz co wydaje mi sie ze to zalezy od wersji listwy chromowane itd........ ale trzeba by to sprawdzic poprostu podpatrz w innej E39 ale wydaje mi sie ze powinno dac rade bo chyba innej formy na szyby wokol drzwi to by nie zrobili ......

De' sant de' Salvadore

Idąc na śmierć śmieję się

Opublikowano

Jak nie było??

Wszystkie BMW 5 mają listwy ozdobne jedne mają Chromowane, wersja ChromLine, i wersja z czarnymi listwami ShadowLine, za którą trzeba było dopłacić, bo w standardzie był Chrom!

Oczywiście da sie je wymieniać, można wywalić Shadow, i kupić Chrom i zamontować, ale to wg. mnie nie ma sensu! Shadow jest ładniejszy :cool2:

Opublikowano
czesc . jak jestes zainteresowany zamiana listewek to z checia sie pisze :D ja mam chromy a chce shadow . :8) tylko jest jeden problem :( NIE MAM POJEJCIA JAK JE SCIAGNAC :( mam jeszcze do tych listewek lusterka w chromie tez zamienie przy okazji na twoje lusterka :idea: