Skocz do zawartości

Tapicerka Tylnej klapy BMW 540i Touring

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Potrzebuje tapicerke od tylniej klapy w bmw e34 540i 1995r. Mam urwane zaczepy do tej zaslonki na ktorej są wszystkie narzedzia. Nie chodzi mi o ta pulke z narzedziamy tylko ten tyl, ktory zakrywa blache. Mam nadzieje, ze rozumiecie. Nie wiecie skad cos takiego moge dostac ?

Sprzedam nowy filtr powietrza MANN C31143 BMW E60 E61 E63 E64 - 90 zł z wysyłką

Opublikowano
Potrzebuje tapicerke od tylniej klapy w bmw e34 540i 1995r. Mam urwane zaczepy do tej zaslonki na ktorej są wszystkie narzedzia. Nie chodzi mi o ta pulke z narzedziamy tylko ten tyl, ktory zakrywa blache. Mam nadzieje, ze rozumiecie. Nie wiecie skad cos takiego moge dostac ?

Ja w touringu narzędzia mam w "podłodze", a nie w klapie, więc nie bardzo wiem o co pytasz :( Zresztą i tak nie wiem ile to może kosztować i gdzie można kupić :(

Pozdrawiam,

Paweł

Opublikowano
zadzwoń do ASO, powiedzą ci co i jak, ale tapicerka może być droga. Ale możesz spróbować poszukać w sklepach z używkami albo na allegro, bedzie taniej ale znalezienie tego to raczej kwestia szczęścia