Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Jak w temacie. Duża navi, zestaw głośnomówiący w podłokietniku do motorolli, zmieniarka cd w bagażniku.

Problem w tym że co jakiś nieokreśliony czas radio, bez różnicy czy cd, czy radio, czy kaseta, ścisza się tak jak przy telefonowaniu.

Jak zamkne auto z pilota to czasem wraca wszystko do normy, czasem samo się poprawia, czasem po minucie słuchania , czasem 2 dni gra, a czasem tydzień jest wszystko ok.

Gdzie zacząć szukać usterki, pewnie trzeba wybebeszyć cały bagażnik.

Miał ktoś taki problem??

Bez różnicy czy telefon jest podpięty czy nie

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

No i uporałem się z tym problemem :)

Po odłączeniu zestawu głośnomówiącego do telefonu motorolla problem znikł, przynajmniej narazie.

Nie szukałem dokładnej przyczyny takiego zachowania, ale wszystko wskazywało na to że to właśnie od telefonu jest ściszone.

Jak problem wróci będe szukał dalej

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

No i niestety dalej to samo.

Dużo rzadziej, ale czaem się ściszy.

Przewaliłem każdy kabelek od konsoli do bagażnika i nie znalazłem żadnej usterki.

Ma ktoś jakieś pomysły??

• 4 tygodnie później...
Opublikowano
Powiem ci stary że mam ten sam proble i nie wiem o co chodzi, tyle że mi całkowicie głos wyłącza :| Ale z nbienacka wraca z powrotem, nie mam pojęcia co jest? Myślałem na początku że jakiś klawisz wciskam , ale niec z tego, tak samo przy telewizji nie ma głosu.
Opublikowano

Dokłądnie mam tak samo.

Odłączyłem zestaw głośnomówiący, miesiąc skopoju i znowu to samo.

Ale dziś zauważyłem, że jak włącze navi, i ją wyłącze to głos wraca. Na 99% jaiś układ wyłącza głos . Nie mam tylko czasu żeby to rozebrać wszystko, ale idzie wiosna więc sie za to wezme.

Jak byś wymyslił co to jest to bede wdzięczny za rady.