Skocz do zawartości

Swap Klimatyzacji manualnej na klimatronic ??

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich.

Pytanie nastepująz mam do kupienia bmw e39 523 z 96 roku, bardzo zadbane ale na klimatyzacji manualnej.

Problem w tym ze moglbym sie zdecydowac na zakup jezeli jest mozliwosc "swapa" manualnej na klimatronic:

1. Co bym potrzebowal do takiej zmiany?

2. Czy jest to wykonalne ??

3. jaki koszt mniej wiecej?

Jezeli ktos mi pomoze odpowiedziec na te pytania bede wdzieczny. Dziekuje

B-bardzo M-mądry W-wybór
Opublikowano

Spelnia, nie mowie ze nie ... ale zalezy mi na klimie dwu strefowej a po drugie estetyka... Druga rzecz jaka zauwarzylem autka z takimi "pokretlami" ciezko sie sprzedaja... obserwuje aukcje codziennie od dlugiego czasu i mi sie to sprawdza.

Co do kosztow to wlasnie chcialbym znalezc konkretna osobe ktora mi powie 800-1000 zl przykladowo i ci to zrobie... I to mnie ciekawi, koszty...

B-bardzo M-mądry W-wybór
Opublikowano

Może zadzwoń do jakiegoś warsztatu, który robi BMW, to podadzą Ci orientacyjne koszty robocizny jak i części, które trzeba będzie dokupić. Możesz też zadzwonić do ASO, ale oczywiście ceny będą odpowiednio wyższe.

Pozdr.

Opublikowano

1000 to malo. Jak ci sie uda to zrobic ze bedzie jak w org. to licze jakies 2000 tysie. Sporo roboty wydaje sie przy tym byc i malo oplacalne. Albo przy sprzedazy wziac mniej kasy albo dolozyc co masz na te robocizne i szukac drozszej nawet o 5k na climatronicu i moze nawet lepszej :?:

przemysl to :!: