Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Mam taki kluczyk do auta który 2 dni temu nabyłem wraz z autem E36-może ktoś mnie oświeci do czego te przyciski,wiem ,że jest alarm bo się włączył ,ale centralnego nie mogę otworzyć zdalnie(może go nie ma?),może to przyciski do załączania alarmu??.W okolicy lewarka przy zapalniczce po zamknięciu auta załącza się pulsująca dioda a później świeci na stałe.Wymieniałem baterie ,ale nic to nie dało:(Te przyciski na nic nie reagują no chyba ,że coś jest zepsute w kluczyku(dioda w kluczyku czerwona mruga.Może koledzy coś doradzą?

%5B640%3A480%5Dhttp%3A//i18.tinypic.com/6wrpm6a.jpg

Opublikowano
Witam

Mam taki kluczyk do auta który 2 dni temu nabyłem wraz z autem E36-może ktoś mnie oświeci do czego te przyciski,wiem ,że jest alarm bo się włączył ,ale centralnego nie mogę otworzyć zdalnie(może go nie ma?),może to przyciski do załączania alarmu??.W okolicy lewarka przy zapalniczce po zamknięciu auta załącza się pulsująca dioda a później świeci na stałe.Wymieniałem baterie ,ale nic to nie dało:(Te przyciski na nic nie reagują no chyba ,że coś jest zepsute w kluczyku(dioda w kluczyku czerwona mruga.Może koledzy coś doradzą?

%5B640%3A480%5Dhttp%3A//i18.tinypic.com/6wrpm6a.jpg

poszukaj na forum .....kodowanie kluczyka :norty: :norty: jak znajde dam ci link..

Opublikowano
Nic nie pomogło kluczyk dalej nie działa próbowałem robić jak napisane i nic centralny nie zamyka sam:( :mad2:
Opublikowano
Nic nie pomogło kluczyk dalej nie działa próbowałem robić jak napisane i nic centralny nie zamyka sam:( :mad2:

dzwi i okna pozamykane :?: prubuj dalej...a jak nie to bedziesz musial podjechac do aso :duh:

Opublikowano
wszystko było zamknięte tak jak pisało w postach i nic na kluczyku po puszczeniu przycisku nr 1 jeszcze klika sekund ok 10 sek.mrugała dioda także jutro będę próbował dalej.Auto mam na parkingu bo jest bez szyldów :(
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
I nic się nie udało zwalczyć :( nie wiem czy powinno auto zamykać się z kluczyka czy nie jak to ustalić ???Mam centralny,alarm,i na wszystkie strony już próbowałem .Może kluczyk uszkodzony?czerwona dioda na kluczyka mruga ale białe światełko nie działa jeżeli to żaróweczka ?Poradźcie jak ustalić czy auto otworzy się z kluczyka bo może szkoda mojego czasu??Jakieś kabelki dochodzą do lusterka ale w lusterku jest zaślepka tak na to wygląda w otworku powinna się znajdować jakaś dioda _odbiornik a tam jest tylko dziurka:(