Skocz do zawartości

jak oczyścić przednie światła?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam..

zdaje mi się, że w mojej becie mam troche przybrudzone światełka od wewnątrz klosza...

można to jakoś samemu w łatwy sposób rozkręcić i przeczyście bez psucia czegoś...? :) czy raczej jednak lepiej tego nie ruszać...?

pozdr

Opublikowano
witam..

zdaje mi się, że w mojej becie mam troche przybrudzone światełka od wewnątrz klosza...

można to jakoś samemu w łatwy sposób rozkręcić i przeczyście bez psucia czegoś...? :) czy raczej jednak lepiej tego nie ruszać...?

pozdr

poszukaj w opcji szukaj....bylo na forum :norty: :norty: :norty:

Opublikowano
Wykręcasz lampy odczepiasz metalowe klamry z kloszy i boczne 4 plastykowe zatrzaski i po temacie potem możesz sobie czyścić klosze. Tylko może to być dosyć kłopotliwe jeżeli masz oryginalne lampy ponieważ wewnętrzne szkła masz wklejane i jeżeli chcesz wyczyścić pierwsze szkło nie bedzie tam zbytniego dostępu jedynie czymś płynnym typu woda mechanicznie nie wyczysciśz
Opublikowano
trzeba rozkleic klosz. Ale mysle ze raczej masz od zewnatrz bardziej ubrudzone. Ale tam tez mozesz sprobowac.

http://img177.imageshack.us/img177/7296/111eb2.jpg

Moje BMW i sprzecik audio

www.bts-bmw.pl

Opublikowano
  • Autor
no mam oryginalne lampy... zobaczymy co z tego wyjdzie..:D a jak sie rozklei to później co normalnie będzie jak nie skleje..?