Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam...tak jak w temacie mam problem ze światłami Awaryjnymi...poprzedni własciciel coś zgubił chyba bo przycisk ogółnie działa teraz tak zę jeśli go wcisne to nie odskakuje i nie ma jak wyłączyć awaryjnych.

Na innych postach czytałem o problemach z tym ale nie ma żadnego schematu co powinno być w środku tego przycisku, bo na moje oko to tam drakuje sprężynki, jest tylko jakiś drucik który wygląda mniej więce tak

|____________|

Czy któryś z kolegów zna rozwiązanie tego problemu?

Z góry dziękuję:)

Opublikowano
rozwiązanie jest :) kupić nowy przełącznik :P na allegro z jakiegoś rozbitka kupisz za grosze i po kłopocie. Bo takto będziesz kombinował i kombinował i nic z tego nie wyjdzie :P
zdjęcia mojej beemy ---->nowe foty !!!http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?t=61477
Opublikowano

Dzięki chłopaki...a czy możecie powiedzieć mi jeszcze jak założyć nowy włącznik?

Bo jak zorłozyłem guzik troszke to widziałem żę tam wchodzą przewody i to chyba jest jakaś kostka do wpięcia tak??

Jesli ktoś wie to proszę o odpowiedź...bo nawet nie mam jak dziękować innym użytkownikom ulic....już nie mówiąć o momentach przyszłych awarji ;)