Skocz do zawartości

co to znaczy i czy da sie z tym cos zrobic??

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witam mam pelny komputer 18 przyciskowy i po ustawieniu testu 11 na 1: 08 wyskakuje ze checkcontrol inactive czyli ze nieaktywny - tak rozumiem i potem jeszcze "betriebsanleitung" tlumacz translator tego nie moze przetlumaczyc moze ktos wie?? i czy da sie uaktywnic tego checkcontrola jakos??
Opublikowano
tzn co? pytasz co oznacza "betriebsanleitung"?? tzn "instrukcja obsługi" :mrgreen: czyli kaze Ci spojrzec do instrukcji aby dowiedziec sie wiecej o usterce
Opublikowano
sam tam uczestniczylem w tym poscie ale w koncu nikt nie powiedzial czy jak sie tak dzieje jak mi czy mozna to jakos uruchomic w innny sposob czy poprostu ten chcek tak dla picu jest
Opublikowano
sam tam uczestniczylem w tym poscie ale w koncu nikt nie powiedzial czy jak sie tak dzieje jak mi czy mozna to jakos uruchomic w innny sposob czy poprostu ten chcek tak dla picu jest

Moim zdaniem (ale moze to glupie) sprawdz czy masz czujnik ilosci plynu do spryskiwaczy jest w swietnym miejscu (latwo go zobaczyc) jesli bedzie tam tylko wglebienie przygotowane pod czujnik znaczy to ze niestety nie posiadasz chec. Metoda prosta jak budowa cepa no i nie gwarantuje 100% pewnosci ale nie zaszkodzi sprawdzic :) Aha zapomnialem czujnik ten powinien sie znajdowac od strony komory silnika na zbiorniku plynu do spryskiwaczy :)

Opublikowano
jutro nieomieszkam sprawdzic bo dzis juz mi sie nie chce leciec do garazu :) chociaz i tak od tego wszystkiego bardziej martwi mnie gdzie mi wodaz chlodnicy znika :mad2: