Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
nie wiecie jaki mam model radia ??? :lol: przegladalem i myslalem ze jest gdzies na radiu napisane ale nie ma a potrzebne mi to jest moze ktorys z was moglby mi pomoc ??? mam bmw 530 d (e60) rocznik 8/10/03 i nie wiem czy to cos znaczy ale mam business navigacje .dziekij z gory :)
Opublikowano

Witaj, najprawdopodobniej Radio BMW Business, chociaż opcjonalnie może być Radio Profesional, które tym się różni od "Business", że ma

2 tunery. :hand:

Opublikowano

Jak masz nawigację to masz radio professional.

Radio Business jest w wyposażeniu standardowym, natomiast przy nawigacji jest "dokładane" radio professional. Oczywiście możesz nie mieć nawigacji i radio professional ale wtedy trzeba było je osobno dokupić :)

Po czym poznać czy masz dwa tunery ??

Jak jedziesz samochodem i nagle radio "przeskakuje" bez śladu z fali np 100.8 (trójka) na trójkę ale na innych falach. Po prostu drugi tuner "szuka" w tle tego samego radia ale na mocniejszych falach :)

Pozdrawiam

Opublikowano
pawel jezeli o mnie chodzi i jezeli dobrze zrozumialem to radio szuka przykladowo jezeli nie mam zasiegu tej stacji to szuka mi nastepnej bez naruszania poprzedniej i tak w kolko ;))