Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ,

Mam e36 touringa (320i m52)

Od jakiegoś czasu zauważyłem drgania w samochodzie gdy stoję na swiatłach itp.

Byłem na komp. i nic nie wyszło?

Wiatrak cały , siwce nowe. Gdy podniosłem maskę da się zauważyć regularne drgnięcia silnika? czy znacie takie objawy?

P.S mam do zmiany termostat bo nie dogrzewa silnika ale pewnie to nie ma związku z tą sprawą?

czekam na podpowiedzi:)

Bez gazu nie ma JAZZU....
Opublikowano
Witam- a czy oprócz drgań masz może jeszcze jakieś inne objawy? np. na mocno rozgrzanym silniku szarpie ci przy ruszaniu, lub może słychać na wolnych obrotach lekkie metaliczne stuki- także na mocno rozgrzanym silniku?
BMW i tylko BMW!!!!
Opublikowano

Wszystko jasne , po napisaniu tematu jeszcze coś mnie tkneło by zobaczyć na wiatrak i cooo? jak sie okazało podarty co 3 ci płat.

Nowy wiatrak miał 2 tygodnie!!!! nie wiem jaka przyczyna?

silnik zdrowy jak komp. oceniła, to ustrojstwo wprowadzało mi auto w wibracje:(((

Dzieki za odpowiedz.

Pozdrawiam z Krakowa

Opublikowano

Wszystko jasne , po napisaniu tematu jeszcze coś mnie tkneło by zobaczyć na wiatrak i cooo? jak sie okazało podarty co 3 ci płat.

Nowy wiatrak miał 2 tygodnie!!!! nie wiem jaka przyczyna?

silnik zdrowy jak komp. oceniła, to ustrojstwo wprowadzało mi auto w wibracje:(((

Dzieki za odpowiedz.

Pozdrawiam z Krakowa