Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Dokladnie chodzi mi o to co znaczy jeden dzwonek czasem jak przekrecam stacyjke a czasem podczas jazdy w e34 525 tds
Opublikowano
Dokladnie chodzi mi o to co znaczy jeden dzwonek czasem jak przekrecam stacyjke a czasem podczas jazdy w e34 525 tds

a masz wyswietlana temp.zewnetrzna.. :?: jak tak.....to jest ostrzenie o niskiej temp.otoczenia

Opublikowano
dokladnie jak jest zimno to jest taki gong on jest chyba jeżeli temperatura spada poniżej +3 stopni
Opublikowano
a ja zapytam sie co moze znaczyc potrojny gong w krótkich odstępach czasu jeden po drugim- (jakies 2 sekundy- 3 piknięcia)? zauwazylem, ze pojawienie sie tego komunikatu zbiegło sie w czasie ze zniknieciem trzeciego "klocka" oleju na wyswietlaczu pod przebiegiem ( zostaly teraz dwa zielone). moe to byc jakims przypomnieniem o wymianie oleju ? czy to cos innego?
Opublikowano
nie wiem, wlasnie, w sumie pojawia sie on co jakis czas, moze nawet co godzine, ale dopiero od moze trzech, czterech dni słysze ten dźwięk, wczesniej napewno go nie było
Opublikowano
Jesli pojawiła sie przy zegarku literka M to po prostu dźwięk informujący o tym ze za 15 sekund bedzie pełna godzina i mozesz właczyć np wiadomosci w radio.
Bandite Motor Wagen
Opublikowano
dzieki, sprawdze jutro w dzien, bo spalila m sie diodka pod zegarkiem ;) pozdrawiam, i uwazajcie, bo drogi za tragiczne ostatnio :?
Opublikowano
sprawdziłem, to nie jest sygnlizator godziny, zrobiło mi sie to ostatnio o 13.49 . zaznaczam, ze mam E36, moze ktoś rozwiąże moj problem ?