Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam male pytanko. W mojej 316 e30 z roku 1990 mam zamiast obrotomierza zegarek. Chcialbym wlozyc zamiast niego obrotomierz z ekonomizerem z Bmw e 30 z roku 86 badz 89 z silnikiem czterocylindrowym? Nie znam sie i nie wiem do jakiego silnika byl poprzednio zastosowany, ale jest numer na zegarach w prawym dolnym rogu jak pamietam, czy po tym numerze mozna sprawdzic do jakiej wersji silnikowej one sa przeznaczone? z tego co znalazlem na forum mam szukac po prostu do silnika M40(gdyz taki silnik posiadam)... Wie ktos jak zidentyfikowac ten numer?i czy wogole po tym numerze mozna sie dowiedziec o tym do jakiego silnika sa te zegary?

Jesli jakims cudem to bylo a ja tego nie znalazlem to... ale to raczej niemozliwe. Pozdrawiam!

Opublikowano
Podaj ten numer - sprawdzimy. 8)

Układy wydechowe do BMW: www.pamaku.pl

Ten, kto pyta jest głupcem przez pięć minut, kto nie pyta wcale jest głupcem przez całe życie.

Opublikowano
oczywiscie po nr mozna dokonac pelnej weryfikacji, jak podasz na forum, pomoge. Wieczorami jestem przy domowym kompie, tam mam zainstalowane ETK , wiec da sie sprawdzic, nie tylko te nr ale all.