Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Od kilku dni mam cholerny, bo trudno naprawialny problem - regulator napięcia. :evil:

Pojechałem w tej sprawie do polecanego na forum wasztatu. Pogadałem i faktycznie miła obsługa z zaangazowaniem starali się rozwiązać problem. Nic co by zaskoczyło przy tych objawach - regulator napięcia Valeo. :8)

No to się umówiłem na 5 dni roboczych i miał być. No ale jak to w polskim kraju, Otzrymuję odpowiedz na pytanie zadane telefonicznie po 5 dniach - będzie ale po 18 grudnia. :shock:

1. Cosik ten termin za długi - pytałem w ASO = 4 dni (do poniedziałku będzie). :?

2. No cholera jak nie chcą robić niech powiedzą i tyle. :x

A prośba moja dotyczy kwestii posiadania przez kogoś z Was takiego regulatora lub alternatora. :norty:

VIN code B620741.

A tak przy okazji to niezłe ściervo te Valeo, francuska partanina, fuuj.

:nienie:

Pozdrawiam. :hand:

Opublikowano

Witam!

Słuchajcie ! MAM !!! :norty: I to cały Alternator (stary na wymianę)

Co prawda następny TYP Valeo, ale ten już bezawaryjny. Kosztował 350 PLN z montażem. ok. 45 min i ŁADUJE bydlę aż miło. Odrazu! :handshake:

A Panom od czekania dwu tygodni, czy cen typu 450 PLN regulator i 150 PLN Fach-man Montage dedykuję :mlotek:

Wszystkich Was pozdrawiam :hand:

Opublikowano
Witam!

Słuchajcie ! MAM !!! :norty: I to cały Alternator (stary na wymianę)

Co prawda następny TYP Valeo, ale ten już bezawaryjny. Kosztował 350 PLN z montażem. ok. 45 min i ŁADUJE bydlę aż miło. Odrazu! :handshake:

A Panom od czekania dwu tygodni, czy cen typu 450 PLN regulator i 150 PLN Fach-man Montage dedykuję :mlotek:

Wszystkich Was pozdrawiam :hand:

nieraz warto powertowac.. :cool2: