Skocz do zawartości

Głowica lub silnik 2,5I-PILNIE!!!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam:) Poszukuję pilnie głowicy do E36 2,5I bez vanosa lub ewentualnie cały silnik lub info gdzie mozna dostac....
Opublikowano
Zadzwoń pod ten nr 502290142. Mieli ładny tylko z vanosem i w angliku. Nie wyjmowali go wiec można odsłuchać.
Opublikowano

Dzięki ...zadzwonię jak tylko wyjdę z pracy.....dodam tylko ze moja betka jest z 1991 roku bo z tego co wiem nie podpasuje jej zadna inna, a dostac głowicę do 2,5 podobno graniczy z cudem:((((

Dlatego też zastanawiam się czy nie bardziej opłaca sie po prostu poszukać silnika???

Co o tym myślicie??? ...bo cenowo bedzie podobnie głowica ok.1500 a cały silnik 1500-2000tyś......Prosze o radę....i dzieki z góry

Opublikowano
Dzwonilam....ale chyba zly numer , bo koles nie ma zadnego silnika i byl bardzo zaskoczony.....wiec chyba pomyłka.
Opublikowano
Tamten nr dał mi kiedyś pracownik. Może już tam nie pracuje. Nie wiem. Tu masz nr spisany z ich szyldu: 502222207.
Opublikowano
W Siedlcach mieli bez vanosa ale nie wiem w jakim stanie. Nr 602396180. W Otwocku mogą też mieć. Są drodzy ale sam u nich silnik kupiłem i byłem bardzo zadowolony. Robią BMW i znają się na rzeczy. Ich nr to 502501903. Powodzenia!
Opublikowano

i jak tam z tym motorkiem ?

jak coś to jest :P

z E36 Sedan z 1994r

2,5 z Vanosem

chodził na automacie

stan bdb

w aucie był zamontowany roczny gaz

przebieg niby 150 tyś :D

stan auta mechaniczny był bdb

jak coś to dzwoń

tel. 507931151

a i cena 2,5 tyś

Opublikowano
Dzieki serdeczne za wszystkie info, ale juz problem rozwiazany.....prawie...znalazlam juz głowice w bardzo dobrym stanie. Pozdr