Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szukałem konkretów ale nie znalazłem.

Kupiłem Cd buisness rds do E39 , miałem revers rds dziś chciałem wymienić i kiszka. Do reversa jest jedna kostka a do cd trzeba dwóch (wyświetlacz) i co teraz. Dodam że zestaw jest 2-częściowy. Czy są jakieś kostki , przejściówki żeby to podłączyć. Proszę o pomoc. Nawet nie wiem czy kupiłem sprawne radio.

Opublikowano
To nie jest ten adapter, chyba że masz w samochodzie stare złącze, a radio ma nowe, to wtedy jego też potrzebujesz ... ale przedewszystkim potrzebny Ci kabel do tzw MID-a, za ok. 75zł. (numer katalogowy jak dobrze pamiętam "z głowy", to 6 405 409)

Sebastian. Dawno temu ... E34 524td.

Obecnie: E38 735iL i E46 330i SMG oraz ... Toyota Prius, Ford Probe 2.5V6 (wszystkie LPG ;) ), a także moto: Yamaha XV250 i Gilera DNA

Stronka

(Nawigacje i audio do BMW E38/39/46/53/83)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Kupiłem w serwisie wtyczę do MIDA z której wychodzi 5 kabelków: dwa +, masa, podświetlenie, sterujący. Podłączyłem kolorami do przewodów z oryginalnej kostki (kolory jak najbardziej podobne do siebie), no i gra .

Koszt tej kostki 75 PLN.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
Zamów w serwisie cześć po numerze 65 129 405 409 to jest ten kabelek do mida z Łodzi zapłaciłem 75 zł.