Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam własnie zakupiłem skórzaną tapicerkę i są grzane fotele . Orjętuje się ktoś może czy w samochodzie będzie cała instalacja. Samochod rocznik 1993 czerwiec 2.0 M50 coupe
Opublikowano
Instalacja może być i nie musi rocznik i miesiąc produkcji nic nam nie powie o wyposażeniu dodatkowym .Jezeli pod fotelami z podłogi wystaja 2 wtytczki a kolo zapalniczki masz przyciski to masz instalacje jezeli nie ma tego to ukrytej instalacji nie bedziesz miał.Nie miałem u siebie instalacji a równiez zakupiłem skórki do Beatki z podgrzewaniem i elektr. regulacją a rozwiazanie jest banalne na Allegro kupisz instalacje i przyciski to podgrzewania .Geniusze z Bawarii wymyslili to tak pięknie ze podłączasz tylko + i - i wszystko działa (sterowanie jest w tych przyciskach)
Opublikowano

Ja mam ten sam problem.Mam fotele z podgrzewaniem i przełączniki a nie mam instalacji.Szukam juz jej na allegro i nie tylko chyba z 3 miechy i nie ma.Moze mam pecha ale jakby ktos cos wiedział albo miał taka instalacje kompletna chetnie kupie.I jeszcze pytanko do kolegi Wolverine

czy tam nie potrzeba jakies puszki sterujacej i gdzie ta instalacje sie wpina w puszke bezpieczników czy gdzie indziej?

Pozdrawiam