Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Nie jezdzilam autem 5 dni :D ...zapalam a tu niewypal...dodam,ze w Malopolsce sa mrozy..ale chwila,przeciez nie powinien rozladowac sie akumulator(byl wymieniamy..ma niecaly rok)..Dlaczego tak sie stalo,ze nie zastartowal..tylko zdechl...?Aha i ile godzin trzeba ladowac akumulator..powiedzcie Chlopcy:)Pozdrawiam :D
Opublikowano
Nie jezdzilam autem 5 dni :D ...zapalam a tu niewypal...dodam,ze w Malopolsce sa mrozy..ale chwila,przeciez nie powinien rozladowac sie akumulator(byl wymieniamy..ma niecaly rok)..Dlaczego tak sie stalo,ze nie zastartowal..tylko zdechl...?Aha i ile godzin trzeba ladowac akumulator..powiedzcie Chlopcy:)Pozdrawiam :D

daj dane aku ale laduje sie np. 75A to 10 godz...przy ladowaniu 7,5A przelicz sobie...

Opublikowano
Powiedzieli,ze mam ladowac tylko 4 h ale slyszalam,ze nawet do 12..Ale to moje zasadnicze pytanie-dlaczego sie tak stalo...bo zimno i nie przepalany?
Opublikowano
Akumulator z seriwsu..ale musze poszukac gwarancji..ale mowicie,ze cos mi bierze prad...ale co takiego mi bierze ten prad...nie znam sie:(podpowiedzcie...a wogole auto spoko,pierwsza klasa ale problemy tez..wahacze...Polskie drogi i przeplywomierz...Nie nudze...co z tym pradem..co to moze byc?Za wszsko dziekuje :D
Opublikowano
Powiedzieli,ze mam ladowac tylko 4 h ale slyszalam,ze nawet do 12..Ale to moje zasadnicze pytanie-dlaczego sie tak stalo...bo zimno i nie przepalany?

chyba mozna sobie przeliczyc.. :?: zalezy jaki masz prostownik....zawsze wychodzi 1/10......jak podalem na przykladzie np.75A i bedziesz ladowal prostownikiem co daje 1A to wychodzi 75 godz.ladowania... :oops:

Opublikowano

Nie rozumiem :D co to znaczy,ze cos mi bierze prad jak auto jest wylaczone . :( Auto jak czlowiek

:D jak wylaczysz spi....powiedzcie o co chodzi i gdzie moze krasc :D mi ten prad?????

Opublikowano
Sama nie wiem o co biega...nigdy mi sie cos takiego nie zdarzylo..laduje akumulator juz 5 h i nie ma jeszcze rezultatow..poczekam do rana :D Mezczyzni,,uzbrojcie sie w cierpliwosc jak kobieta pyta :D Takby sie wydawalo,ze jak zamykam auto to ono spi..a jednak gdzies ten prad ucieka...nikt mi nie odpowiedzial,czy to przez ten mroz??? :oops:
Opublikowano
Sama nie wiem o co biega...nigdy mi sie cos takiego nie zdarzylo..laduje akumulator juz 5 h i nie ma jeszcze rezultatow..poczekam do rana :D Mezczyzni,,uzbrojcie sie w cierpliwosc jak kobieta pyta :D Takby sie wydawalo,ze jak zamykam auto to ono spi..a jednak gdzies ten prad ucieka...nikt mi nie odpowiedzial,czy to przez ten mroz??? :oops:

miedzy innymi przez mroz........ile km.dziennie robilas.. :?: bo jak malo to byl niedoladowany...a laduj do rana a moze jeszcze dluzej ...musi byc dobrze naladowany...

Opublikowano
jeżeli z serwisu to masz 3 lata gwarancji może wymienią :?: , jeżeli mało jeżdzisz to może być przyczyną jego rozładowania, nie sądze żeby coś brało prąd skoro wcześniej było ok
Opublikowano
:D DZIEKI MEZCZYZNI...JUTRO ZOBACZE..MAM NADZIEJE,ZE NIC SIE NIE STALO POWAZNEGO..A JESLI CHODZI O TO,CZY JEZDZE DUZO...NIE JEZDZE MALO..ALE NIE OD SWIETA.POZDRAWIAM PRAWDZIWYCH MEZCZYZN :D NO I DAJ KOBIECIE AUTO :D :D :D
Opublikowano
MAM PRAWKO OD 21.MAJA.07 A MOJE PIERWSZE AUTO 318I E 46....DAJE RADE TYLKO JAK SIE COS ZACZYNA DZIAC TO SIE GUBIE :D

to ile km.robisz dziennie i czy duzo razy zapalasz auto.. :?: bo to ma znaczenie na aku...POWODZENIA