Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Panowie po przeskanowaniu carsoftem w bmw e39 mojego kolegi kilka ukazało się kilka błędów a mianowicie:

-Airbag

6 Ignition circuit for belt tensioner on pass. side

16 Belt switch, driver's side

-ABS/ASC

57 Throttle-valve signal from the DME faulty

24 Incorrect gear whell on one of the four wheels

:modlitwa: Jęśli ktos z was wie co dokładnie te błędy oznaczają i gdzie szukać ich przyczyny to zgóry dziękuje. Jeśli ktoś z was posiada liste błędów carsoftu w jezyku polskim i mógł by je udostępnić to zgóry wielkie dzięki.

Pozdrawiam Wojtek[/i]

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Witam

Panowie po przeskanowaniu carsoftem w bmw e39 mojego kolegi kilka ukazało się kilka błędów a mianowicie:

-Airbag

6 Ignition circuit for belt tensioner on pass. side

16 Belt switch, driver's side

-ABS/ASC

57 Throttle-valve signal from the DME faulty

24 Incorrect gear whell on one of the four wheels

:modlitwa: Jęśli ktos z was wie co dokładnie te błędy oznaczają i gdzie szukać ich przyczyny to zgóry dziękuje. Jeśli ktoś z was posiada liste błędów carsoftu w jezyku polskim i mógł by je udostępnić to zgóry wielkie dzięki.

Pozdrawiam Wojtek[/i]

Pierwsze dwa to napinacz pasa pasażera-drugi jest z tym powiązany,miałem tak samo rozłączyłem wszystkie kostki (ciężkie dojście) i połączyłem na nowo.Skasowałem błędy i gra.

57 coś z przepustnicą i błędnym sygnałem DME

24 -nie wiem