Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie,szyby zamarznięte na kamień,z przedniej spłynęło po 2 min,a tylna nic!!!Nie zagrzał sie ani jeden pasek,zauważyłem nawet że lusterka mam podgrzewane.Samochód mam tydzień i powoli znajduje takie niedziałające pierdoły,ale to mnie wkuzylo na maxa.

Bezpieczniki sprawdzałem,ok.

Jakieś pomysły gdzie szukać ???

(320d 2001 kombi)

Opublikowano
A co sprawdzić, jeśli nie grzeją tylko dwa pierwsze paski od góry (na wysokości trzeciego światła stopu) ? :?

W ktoryms miejscu masz przerwe na pasku.../czytalem kiedys o takim kleju co przewodzi prad i mozna przerwe naprawic/ jak co to zobacz na alegro...

Opublikowano
Tak jak w temacie,szyby zamarznięte na kamień,z przedniej spłynęło po 2 min,a tylna nic!!!Nie zagrzał sie ani jeden pasek,zauważyłem nawet że lusterka mam podgrzewane.Samochód mam tydzień i powoli znajduje takie niedziałające pierdoły,ale to mnie wkuzylo na maxa.

Bezpieczniki sprawdzałem,ok.

Jakieś pomysły gdzie szukać ???

(320d 2001 kombi)

A napiecie masz :?:

Opublikowano
A co sprawdzić, jeśli nie grzeją tylko dwa pierwsze paski od góry (na wysokości trzeciego światła stopu) ?

te 'paski', to antena radia...

Opublikowano
Ja mam antene na blotniku...

Na ktorym blotniku, w ktorym miejscu? Z tego co wiem to nie bylo takich anten, w etc'e tez nic na ten temat nie ma. No chyba ze ktos sobie zalozyl sam...

Opublikowano
Ja mam antene na blotniku...

Na ktorym blotniku, w ktorym miejscu? Z tego co wiem to nie bylo takich anten, w etc'e tez nic na ten temat nie ma. No chyba ze ktos sobie zalozyl sam...

Na lewym tylnim blotniku przy szybie dl.ok 25cm. e-46 2000r to co na zdjeciu.....szyba orginal....

Opublikowano
Nie wiem gdzie może znajdować się "lewy tylni błotnik przy szybie" ale to coś o długości 25cm to ja obstawiam raczej, że to pasek do uziemienia :lol:

P.S. Aaaa, widzę to teraz na zdjęciu - no jak to jest błotnik... :lol:

A tylnia lampa lewa wiesz gdzie jest.. :?: pisze ze antene do radia mam na blotniku....a nie mam anteny w szybie chociaz szyba orginal....a to co na zdjeciu to mialem na mysli samochod.....z tego rocznika co podalem....zle chyba odczytales....a ja troche zle napisalem... :duh:

Opublikowano
Pogodze Was... mam i w szybie i w błotniku :D Szyba Oryginał - błotnik po CB :)
Problem szachisty: zwalić konia czy posunąć damę :-)
Opublikowano
Nie wiem gdzie może znajdować się "lewy tylni błotnik przy szybie" ale to coś o długości 25cm to ja obstawiam raczej, że to pasek do uziemienia :lol:

Z tego co widze ty masz antene na dachu a nie w szybie......moje radio........http://images23.fotosik.pl/84/c7cf52e7fb0e9df2m.jpg..

Opublikowano

Z tego co widze ty masz antene na dachu a nie w szybie......moje radio........http://images23.fotosik.pl/84/c7cf52e7fb0e9df2m.jpg..

Na dachu mam drugą antenę bo w samochodzie jest fabryczny telefon komórkowy.

Opublikowano
Ja tez mam telefon a antena na blotniku....

no to sprawa sie wyjasnila, ty ciagle piszesz o antenie do telefonu , gdy ja pisalem o antenie do radia...

I jak wiekszosc e46 (z wyjatkiem kabrioletow) ty tez masz antene do radia w tylnej szybie.