Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Mam zamiar wkrótce nabyć drogą kupna moje wymarzone już dawno auto, czyli E46 320d 2003-2004. Mam pytanie: czy jakaś szczególna rzecz na którą trzeba zwrócić uwagę przy kupowaniu akurat tego modelu ? Wiem że pytanie być może jest lekko lamerskie, ale nie chciałbym się wpuścić na minę kupując auto za tyle pieniędzy. Dzięki za wszytskie potencjalne odpowiedzi.
Opublikowano
Jedyne co Ci moge doradzic, to zebys kupil 330d :mrgreen: Mam 320d i chce sie tego cholerstwa pozbyc jak najszybciej :mrgreen:
I love smell of the gasoline in the morning. It smells like... victory.
Opublikowano
Jedyne co Ci moge doradzic, to zebys kupil 330d :mrgreen: Mam 320d i chce sie tego cholerstwa pozbyc jak najszybciej :mrgreen:

Dlaczego? Jakies konkrety. Szczerze powiedziawszy zastanawiam się tez nad 330d.

Opublikowano
Witam, sprawdz dobrze turbo, czy nie pada, nie wycieka z niego olej, bo mozesz miec dodatkowe koszty (i to nie male) po zakupie
Pozdrawiam
Opublikowano

@chmurka nie wszystkie osądzaj na własnym przykładzie :D może poprostu miałeś pecha!? Ja mam 100tkm wiecej wykulane i naprawiałem sprzegło ale to i tak pewnie w związku z chipem.

Wymęczona a odpicowana 330d - jak każde auto zresztą- bedzie bardziej awaryjne od niechlubnej Alfy :D

Problem szachisty: zwalić konia czy posunąć damę :-)
Opublikowano
oczywiście że nie ma co narzekać na dany model auta wszystko zależy od tego na co trafimy, trzeba oglądać przebierać i nie kupować na szybko,przedewszystkim ważny jest stan techniczny auta . i moim zdaniem zdecydować się najpierw co się chce 330 czy 320 wtedy łatwiej szukać bo tak to zawsz będzie dylemat że można było kupić tamten zamiast tego a :cool2: