Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
ma ktos moze taki przypadek?? i ciekawi mnie zjawisko dyskoteki zaraz po przekreceniu kluczyka w pozycje 2 najpierw lewa pozycja potem prawa potem cos tam jeszcze i wszystkie po kolei... hmm komp sprawdza zarowki?? normalne to jest?? no i po wlaczeniu silnika i uruchomieniu swiatel pojawia sie dosc wnerwiajace (bynajmniej dla jadacych za mna :P) mruganie....
Opublikowano
mam podobny problem tez mam tdsa. pali mi zarowki prawy przod z 8 szt rocznie a czasem mrygaja mi kierunki tylne przez ulamek sekundy. podobno to problem z modulem od swiatel...
PRANIE TAPICEREK SAMOCHODOWYCH 0 504 256 487
Opublikowano
Jeszcze nie widzialem diodowych, ktore by nie mrugaly ;] Mi tez mruga ale nie raz jedna raz druga tylko takie szybkie mrugniecia. Najlepiej je widac jak cofam do sciany ;] ale mnie to nie wkurzA :d fAJNY BAJER :D
NO BMW - NO FUN !!!
Opublikowano
tak tak to ze tak blyskaja zanim sie wlaczy lampy to tez mi sie wydaje ze fajnie wyglada... szpanersko tak troshke .... ale juz po zalaczeniu swiatel one tak jakby ... jakby to powiedziec..... ??faluja??przygasaja?? ale tylko te diody(pozycje)... zachowuja ciaglosc w swieceniu ale tak migaja tak jakby w rytm silnika :doh:
Opublikowano

bo twój LCM nie jest od lamp po lifcie. Masz 3 możliwości:

1- wymiana sterownika świateł,

2-przeprogramowanie sterownika świateł (np MOTO-MAX w Poznaniu),

3-wlutowanie rezystorów w lampy (tak ja mam zrobione).

A nie wyświetla Ci komuikatu na BC o przepalonych żarówkach?

Marzysz o 4 kólkach?? Kup sobie 2 rowery !!